Η ολιστική φιλοσοφία του Human Performance Lab προσεγγίζει τον εκάστοτε αθλητή από την σκοπιά τόσο της διατροφής όσο και της άσκησης με σκοπό την κάλυψη των ενεργειακών, μεταβολικών και προπονητικών αναγκών του.

Αξιοποιώντας την εικοσαετή εμπειρία του στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού, το Human Performance Lab εξειδικεύεται στην εργομετρική αξιολόγηση  αθλητών και υποστηρίζει προπονητικά  και διατροφικά  επαγγελματίες αθλητές, ομάδες και ακαδημίες συμβάλλοντας στη μεγιστοποίηση των επιδόσεών τους. Παράλληλα, αναλαμβάνει την εξατομικευμένη διατροφική και προπονητική υποστήριξη ανθρώπων, ανεξαρτήτως αθλητικού επιπέδου, που στοχεύουν στην καλύτερη διαχείριση της ενέργειάς τους. Το Human Performance Lab δραστηριοποιείται και στην παροχή μιας σειράς υπηρεσιών ευεξίας (wellness) είτε σε εταιρικό επίπεδο (corporate wellness) ή σε ομαδικό (wellness trips).

Της ομάδας του Human Performance Lab, ηγείται ο Γιάννης Κωτσής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του. Ο Γιάννης είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κατέχει MSc στη Διατροφή Αθλούμενων και είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ Βιοχημείας Διαιτολογίας – Διατροφής. Επιπλέον, είναι Αθλητικός Επιστήμονας στην Εθνική Ομάδα Ελλάδος Ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1995, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πλέον κατέχει 20ετή εμπειρία στην Αξιολόγηση της Φυσικής  Κατάστασης & την Ενδυνάμωση, στην Αθλητική Διατροφή & Προπόνηση καθώς και στην Πρόληψη & Αποκατάσταση Μυϊκών Τραυματισμών.

Οι συνεργασίες του με επαγγελματικές αθλητικές ομάδες περιλαμβάνουν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την ΠΑΕ ΑΕΚ, την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, την Ajax Hellas Youth Academy κ.α.

Την ομάδα του Human Performance Lab συμπληρώνουν οι:

  • Σορώκος Ηλίας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (ειδίκευση στο ποδόσφαιρο),
  • Μοσχονάς Απόστολος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
  • Ακτύπη Ουρανία Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc Αθλητική Διατροφή, Yoga teacher
  • ΠανουργιάςΝίκος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (ειδίκευση στο ποδόσφαιρο),
  • Μάρκου Παναγιώτης, Sports Performance Specialist