Ως πρωτοπόρος στον τομέα της αύξησης της αθλητικής απόδοσης, το Human Performance Lab κατέχει μια καινοτόμο προσέγγιση στην προπονητική διαδικασία που προσομοιάζει στον τρόπο εκγύμνασης των αθλητών υψηλού επιπέδου. Τα προγράμματα απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Εστιάζουμε καθημερινά στη βελτίωση του εύρους κίνησης των μυών και των αρθρώσεων, στην αύξηση της μυϊκής δύναμης άνω και κάτω κορμού και στη βελτίωση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος. Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν κινητικά μοτίβα σε τρεις διαστάσεις (3D), εστιάζοντας στην ανάπτυξη λειτουργικής δύναμης και ισχύος, σε τεχνικές ανάπτυξης γραμμικής και πλευρικής ταχύτητας, στην ιδιοδεκτικότητα, την νευρομϋική συναρμογή καθώς και στην πρόληψη και αποκατάσταση μϋικών τραυματισμών. Με απλά λόγια το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή φυσική και σωματική κατάσταση.

Ενημερώστε μας εάν έχετε συγκεκριμένα μυοσκελετικά προβλήματα ή τραυματισμούς, έτσι ώστε ο προπονητής σε συνεργασία με τον γιατρό σας ή τον φυσιοθεραπευτή σας να σχεδιάσουν ένα ασφαλές και αποτελεσματικό πρόγραμμα.

Θυμηθείτε ότι, για πιο στοχευμένα προπονητικά προγράμματα, το Human Performance Lab σας δίνει τη δυνατότητα Εργομετρικής Αξιολόγησης  των αθλητικών ικανοτήτων σας (ανεξαρτήτως αθλητικού επιπέδου). Επιπλέον, συνδυάστε την προπόνησή σας με την κατάλληλη Διατροφή  που θα σας προτείνει το εξιδεικευμένο προσωπικό του Human Performance Lab.