Ομάδα διατροφής Human Performance Lab

Η ομάδα διατροφής του Human Performance Lab στελεχώνεται από έμπειρους Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, με επικεφαλής της ομάδας την Ακτύπη Ουρανία. Αφού ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, η αγάπη της για την κίνηση του σώματος, το χορό, και τη yoga, την οδήγησε στο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών «Διατροφή & Άσκηση» από το ίδιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, από όπου και αποφοίτησε με Άριστα.
Δραστηριοποιείται στο χώρο της διατροφής από το 2017, αναλαμβάνοντας την διατροφική καθοδήγηση και δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής, σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά όπως επίσης και σε όσους στοχεύουν στη ρύθμιση του βάρους, την αλλαγή στη σύστασης του σώματος, τη διαχείριση κλινικών καταστάσεων καθώς και την αύξηση της αθλητικής απόδοσης.

Ποιος είναι ο σκοπός της ομάδας μας;

Σκοπός μας είναι μέσα από τις συναντήσεις μας να σε βοηθήσουμε να καταφέρεις να φτάσεις τον στόχο σου, αλλά ταυτόχρονα να χτίσεις μία υγιή σχέση με το σώμα σου και τη διατροφή, καλλιεργώντας μια διατροφική κουλτούρα που προάγει την σωματική υγεία & ευεξία σε βάθος χρόνου.

Τι περιλαμβάνει μία διατροφική συνεδρία;

Κάθε διατροφική συνεδρία με την ομάδα του Human Performance Lab περιλαμβάνει:

◉ Λήψη διατροφικού ιστορικού και καταγραφή διατροφικών συνηθειών
◉ Ανάλυση σύστασης σώματος (βιοηλεκτρική εμπέδηση, δερματοπτυχομέτρηση)
◉ Δημιουργία εξατομικευμένου πλάνου διατροφής (αποστέλλεται ηλεκτρονικά)
◉ Διατροφική εκπαίδευση και συμβουλευτική
◉ Έλεγχος προόδου και στοχοθεσία