Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679)
Η “HPL” σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω του δικτυακού της χώρου, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 και των σχετικών τροποποιήσεων του και σύμφωνα με τις ακόλουθες διαδικασίες:

Καταχωρείτε μόνο τα τυπικά σας στοιχεία, που αφορούν στην ολοκλήρωση των αγορών σας.

Προσωπικά δεδομένα:
Ως επισκέπτης μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσετε καμία πληροφορία. προσωπικού χαρακτήρα. Η “HPL” ζητάει τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα, μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε κάποια συναλλαγή.

Πληροφορίες που θα σας ζητήσουμε κατά την αγορά προϊόντων:
Τα προσωπικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για κάθε συναλλαγή είναι:
Το ονοματεπώνυμο σας, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας, ένα τηλέφωνό σας και τον τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε προαιρετικά κάποια στοιχεία όπως κινητό τηλέφωνο (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα.

Δεδομένα παραστατικού:
Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., επάγγελμα και διεύθυνση της έδρας της.

Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.
Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Η “HPL” διατηρεί το δικαίωμα της διάθεσης των παραπάνω δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στην περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

Οι πληροφορίες που ζητάμε είναι μόνο οι απαιτούμενες για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας με ταχύτητα και συνέπεια. Η ασφάλεια των συναλλαγών σας είναι δεδομένη αφού η “HPL”, σε καμία περίπτωση δεν συλλέγει, αριθμούς πιστωτικών καρτών, τραπεζικούς λογαριασμούς καθώς και προσωπικούς κωδικούς.

Ως μέλος του ιστοχώρου μας έχετε την δυνατότητα να βλέπετε όλες σας τις παραγγελίες, να προσθέτετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας για μελλοντικές αγορές όπως επίσης και να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα προϊόντα ή προσφορές.

Έχετε την δυνατότητα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε για εσάς εκτός από στοιχεία τα οποία απαιτούνται από τον νόμο π.χ τιμολόγια, αποδείξεις.

Τα δεδομένα διατηρούνται στον ιστότοπο μας για 5 χρόνια.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαγραφή,ανάκτηση η οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για θέματα προσωπικών δεδομένων μπορείτε να στείλετε email στο info@hpl.gr.