Η μακροχρόνια εμπειρία του Human Performance Lab στον επαγγελματικό αθλητισμό είναι οδηγός της, τόσο στην πρόληψη όσο και στην αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών.

Το Human Performance Lab αναλαμβάνει την αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών και τη διαχείριση των παραγόντων που προέρχονται από έντονη σωματική άσκηση αλλά και μετεγχειρητικά περιστατικά καλύπτοντας την γκρίζα ζώνη μεταξύ φυσικοθεραπείας και πλήρους επανένταξης στην καθημερινότητα. Σύμμαχος στην αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών είναι τα υπερσύγχρονα μέσα που χρησιμοποιούμε σε συνεργασία με το θεραπευτήριο Θησέας, όπως το σύστημα ισοκίνησης της Biodex και τη θεραπευτική πισίνα, προσφέροντας τη βέλτιστη εφαρμογή προπονητικών φορτίων για μετεγχειρητικά περιστατικά. Επιπλέον, διαθέτουμε τα εξειδικευμένα όργανα του γυμναστηρίου μας που περιλαμβάνουν κινητικά μοτίβα σε τρεις διαστάσεις.

Γνωρίστε τώρα τα προπονητικά μας προγράμματα που στοχεύουν στην πρόληψη μυϊκών τραυματισμών ανεξάρτητα από το επίπεδο και την ηλικία του αθλούμενου και συνδυάστε τα με την υπηρεσία της αθλητικής διατροφής που επικετρώνεται στην επαρκή κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των αθλούμενων για την πρόληψη ή ταχύτερη αποκατάσταση τραυματισμών.