Το Human Performance Lab συνεργάζεται με επιχειρήσεις που θέλουν να επιτύχουν βέλτιστες επιδόσεις, θέτοντας την υγεία και ευημερία των στελεχών τους στην κορυφή της ατζέντας τους.

Τα προγράμματα Εταιρικής Ευεξίας του Human Performance Lab, εντάσσουν την «ευεξία» στην κουλτούρα των επιχειρήσεων έτσι ώστε τα Στελέχη τους να κερδίσουν ή ανακτήσουν τον έλεγχο της Υγείας τους και να διαχειριστούν καλύτερα την ενέργειάς τους!

Ο έλεγχος της Υγείας στα προγράμματά μας στηρίζεται σε δύο πυλώνες, στον έλεγχο της διατροφής και στο έλεγχο της φυσικής τους κατάστασης.

Η έμπειρη και ειδικά καταρτισμένη ομάδα του Human Performance Lab υποστηρίζει τα στελέχη των εταιριών σε κάθε μία από τις τέσσερις φάσεις της διαδικασίας ανάκτησης της Υγείας τους, ενώ διαθέτει υπερσύγχρονα και ακριβή μέσα για την αξιολόγηση της διατροφικής & φυσικής τους κατάστασης. Τέλος, η παρακολούθηση της όλης διαδικασίας γίνεται μέσω ειδικής εφαρμογής – mobile friendly – που διαθέτει το Human Performance Lab και περιέχει το διατροφικό & προπονητικό πλάνο, τις μετρήσεις του κάθε στελέχους, δυνατότητα υπενθυμίσεων κτλ. Η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί και με wearable.

Παράλληλα, το Human Performance Lab προσφέρει ad hoc προγράμματα ευεξίας τα οποία σχεδιάζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες τις επιχείρησής σας. Ενδεικτικά:

  • Executive Getaways to de-stress (ορειβασία, ποδήλατο, κανό – καγιάκ, Nordic walk)
  • Ενδοεταιρικά Challenges 30 ημερών (με στόχους όπως απώλειας βάρους, τρίαθλο κτλ.)
  • Ασκησιολόγιο μέσω ολιγόλεπτων Video (ασκήσεις ευλυγισίας και διατάσεων, ή ασκήσεων που μπορούν να γίνουν και στο γραφείο κτλ.)
  • CyberTalks γύρω από θέματα υγείας, ευεξίας, διατροφής κτλ.