Η εταιρία μας με σκοπό την σωστή και αποτελεσματική προώθηση των προϊοντων της ,δημιούργησε τους παρακάτω τύπους και τρόπους  συνεργασίας για εξωτερικούς συνεργάτες που επιθυμούν να ασχοληθούν σωστά και αξιόπιστα με την προώθηση προϊόντων τεχνολογίας Led.  

Απευθείας πώληση

Αφορά την διαμεσολάβηση για την προώθηση και πώληση των προϊοντων μας απευθείας στους τελικούς καταναλωτές με τιμολόγηση των προϊοντων απευθείας από εμάς.Στην περίπτωση αυτή ο συνεργάτης αμοίβεται με ποσοστό επί των πωλήσεων που διαμεσολάβησε για την επιτευξή τους.

Χονδρική πώληση

Αφορά την εμπορία των προϊοντων μας από συνεργάτες που βρίσκονται στο χώρο του ηλεκτρολογικού ή ηλεκτρονικού υλικού.Υπάρχουν ειδικά διαφορφωμένες τιμές χονδρικής πώλησης για τους συνεργάτες και άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας. 

Υπερχονδρική πώληση

Αφορά τους συνεργάτες που ασχολούνται με την χονδρική πώληση προϊοντων ή την εισαγωγή προϊοντων.Η εταιρία μας είναι σε θέση να σας προμηθεύσει υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας προϊοντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με πλήρη τεχνική υποστήριξη και εγγύηση.

Αποκλειστικά προϊοντα

Αφορά τον σχεδιασμό και την παραγωγή αποκλειστικών προϊοντων για λογαριασμό του συνεργάτη.Τα προϊοντα αυτά κατασκευάζονται μόνο για τον συγκεκριμένο πελάτη και δεν διατίθενται στην αγορά με άλλες μορφές προώθησης παρά μόνο από τον εντολέα συνεργάτη.

Επιλέξτε με ποιον από τους παραπάνω τρόπους θα θέλατε να συνεργαστούμε και επικοινωνήστε μαζί μας για μία πλήρη ενημέρωση και ανάλυση του είδους συνεργασίας και των ποσοστών κέρδους.